Rumah > tentang kami

POLYIMIDE PENYELESAI yang ditubuhkan pada 2010 November, adalah pengilang profesional dan berteknologi tinggi POLYIMIDE (PI) dan produk-produk dengan nama "Emas plastik".

Polyimide PENYELESAI POLYIMIDE adalah sejenis plastik Kejuruteraan berprestasi tinggi. Ia bukan sahaja mempunyai haba yang sangat baik, mekanikal, dielectric, kestabilan dimensi, rintangan kakisan dan prestasi anti radiasi, tetapi juga mempunyai kebolehmesinan baik. Ia boleh dibentuk melalui kaedah yang berbeza itu seperti membentuk, penyemperitan, membentuk suntikan dan suntikan. Recombined dengan gentian kaca (GF), karbon fiber (CF), polytetrafluoroethylene (PTFE), grafit, molibdenum yang kaya disulfide dan sebagainya, ia boleh meningkatkan prestasi keseluruhan bahan-bahan polimer Komposit, misalnya sifat-sifat mekanikal, pelinciran diri, memakai rintangan. Ia telah banyak digunakan dalam pelbagai bidang seperti aeroangkasa, pembinaan kapal, automobil mikro-elektronik, litar elektrik, peralatan kimia, mekanisme halus dan sebagainya.

Direka dengan kapasiti pengeluaran tahunan resin monomer dan polyimide dihasilkan oleh POLYIMIDE PENYELESAI dengan hak harta intelek bebas adalah 500 tan. Memang perusahaan perkilangan tempatan pertama yang menyedari pengindustrian polyimide. Termasuk polyimide termoplastik dan thermosetting polyimide, pelbagai produk kami telah selesai. Pada masa ini produk utama kami adalah:

1. termoplastik Polyimide:

· Polyimide termoplastik zarah
· Polyimide termoplastik acuan serbuk
· Polyimide termoplastik cecair
· Polyimide termoplastik profil
· Polyimide termoplastik pelekat

2. thermosetting Polyimide:

· Thermosetting Polyimide serbuk
· Thermosetting Polyimide cecair
· Thermosetting Polyimide Komposit
· Thermosetting Polyimide profil

3. Polyimide Monomer:

· SolverPI-Monomer 6FDA
·
SolverPI-Monomer AHHF
·
SolverPI-Monomer BTDA
·
SolverPI-Monomer HFBAPP
·
SolverPI-Monomer TMAH

4. Polyimide buih:

· Polyimide tegar buih
· Polyimide fleksibel buih

5. Polyimide Resin:

· SolverPI-Resin 6002
· SolverPI-Resin 7002
· 70SY1 SolverPI-damar
· 70SY2 SolverPI-damar
· SolverPI-damar 705R
· SolverPI-Resin 7005
· SolverPI-Resin 7051

6. Polyimide salutan

· Salutan Polyimide termoplastik suhu yang tinggi

7. Polyimide bahan komposit

· Polyimide Resin komposit 15% PTFE
· Polyimide Resin komposit 15% grafit
· Polyimide Resin komposit 40% grafit
· Polyimide Resin komposit 15% grafit dan 10% PTFE
· Polyimide Resin komposit 15% molibdenum yang kaya Disulfide

8. Polyimide hablur cecair penjajaran ejen

· SolverPI-Solution 625

POLYIMIDE PENYELESAI telah maju teknologi pengeluaran dengan kuat boleh; Pakar QC mengawasi proses pengeluaran keseluruhan (bahan-bahan mentah, perantaraan produk yang dan sebagainya), ujian, kualiti kelas pertama, prestasi yang stabil, produk-produk yang kos efektif, berdaya saing. Ia mempunyai satu sistem pengurusan kualiti yang lengkap, saintifik dan kukuh R & D dan selepas pasukan Perkhidmatan jualan, menyediakan yang paling lengkap teknikal sokongan kepada pelanggan.

POLYIMIDE PENYELESAI telah kukuh R & D pasukan yang diketuai oleh doktor selepas. Termasuk ramai Sarjana, doktor dan Profesor dalam bidang berkaitan, ia mempunyai pusat R & D dan makmal di China yang kelas pertama.

Mengalu-alukan untuk menghubungi POLYIMIDE PENYELESAI.