Polyimide Resin komposit 15% grafit

Nama produk: Polyimide Resin komposit 15% Graphite.Item No.: SolverPI-komposit 15G. SolverPI-Resin 6001 boleh menjadi ued bagi pesawat penerbangan, automobil, peralatan pejabat, elektrik dan electriconic peralatan, alat sciencific, jentera perindustrian, peralatan pengeluaran dan sebagainya

Maklumat produk

Nama produk : Polyimide Resin komposit 15% grafit

Item No.: SolverPI-komposit 15 G

SolverPI-Resin 6001 boleh ued untuk pesawat, penerbangan, automobil, peralatan pejabat, elektrik dan electriconic peralatan, alat sciencific, jentera perindustrian, peralatan pengeluaran dan sebagainya. Polyimide tersebut adalah sesuai untuk persekitaran aplikasi yang boleh kestabilan pusat membeli-menentang, dimeterai, dimensi suhu, kecemaran tanpa patah, seperti seeling cincin, teras mesin basuh, gelongsor galas, toilet pam vakum, injap kerusi, gear dan sebagainya.


Bumi PSolverPI-Resin 6001

100% tulen polyimide resin boleh menekan acuan, penyemperitan, membentuk suntikan mencetak. Resin polyimide tulen 100% mempunyai kelebihan luar biasa dalam siri polyimide, seperti sifat-sifat mekanikal yang tertinggi sifat-sifat penebat elektrik dan haba yang terbaik, kestabilan dimention cemerlang tinggi tempeature Haus-resist(high PV value).

Produk yang khususnya digunakan dalam: alam sekitar yang mempunyai keperluan yang tinggi dalam sifat-sifat mekanikal, kesucian, inslation, inslation haba, pekali geseran. Aplikasi yang biasa termasuk tempat duduk vavle, penutup penebat haba, plasma kimpalan meriam, turbin cincin masa gear regangan pemalas, galas penahan, pencetak kertas melepaskan diri pawl, Blok rehat, sensing pencari dan sebagainya.

SolverPI-Resin komposit 6001 dengan grafit

6001 SolverPI-Resin yang jointed dengan grafit: produk itu membentuk acuan mampatan dengan grafit 15% dimasukkan ke dalam resin polyimide yang mempunyai tentangan hebat pelelas dalam keadaan PVvalue yang tinggi.


Produk yang khususnya digunakan dalam: semua jenis cincin meterai dan cincin meterai gelongsor galas. Permohonan biasa termasuk di mesin cuci Amanah dalam penghantaran automobil, cincin meterai, omboh seal ring, cincin meterai motor hidraulik, EGR ekzos kereta kitar semula gandar lengan, pengecas Turbo gandar lengan pemegang, pergigian mikro gandar lengan pemegang, bilah pneumatik alat pam vakum dan sebagainya.Siasatan