Polyimide Resin komposit grafit 15% dan 10% PTFE

Nama produk: Polyimide Resin komposit 15% grafit dan 10% PTFE. Item No.: SolverPI-komposit 15G10P. SolverPI-Resin 6001 boleh ued untuk pesawat, penerbangan, automobil, peralatan pejabat, elektrik dan peralatan electriconic

Maklumat produk

Nama produk: Polyimide Resin komposit 15% grafit dan 10% PTFE

Item No.: SolverPI-15G10P Komposit

SolverPI-Resin 6001 boleh ued untuk pesawat, penerbangan, automobil, peralatan pejabat, elektrik dan electriconic peralatan, alat sciencific, jentera perindustrian, peralatan pengeluaran dan sebagainya. Polyimide tersebut adalah sesuai untuk persekitaran aplikasi yang boleh kestabilan pusat membeli-menentang, dimeterai, dimensi suhu, kecemaran tanpa patah, seperti seeling cincin, teras mesin basuh, gelongsor galas, toilet pam vakum, injap kerusi, gear dan sebagainya.


Bumi PSolverPI-Resin 6001

100% tulen polyimide resin boleh menekan acuan, penyemperitan, membentuk suntikan mencetak. Resin polyimide tulen 100% mempunyai kelebihan luar biasa dalam siri polyimide, seperti sifat-sifat mekanikal yang tertinggi sifat-sifat penebat elektrik dan haba yang terbaik, kestabilan dimention cemerlang tinggi tempeature Haus-resist(high PV value).

Produk yang khususnya digunakan dalam: alam sekitar yang mempunyai keperluan yang tinggi dalam sifat-sifat mekanikal, kesucian, inslation, inslation haba, pekali geseran. Aplikasi yang biasa termasuk tempat duduk vavle, penutup penebat haba, plasma kimpalan meriam, turbin cincin masa gear regangan pemalas, galas penahan, pencetak kertas melepaskan diri pawl, Blok rehat, sensing pencari dan sebagainya.


Komposit SolverPI -Resin 6001 grafit dengan PTFE

6001 SolverPI-Resin yang jointed: produk itu membentuk acuan mampatan dengan grafit 15% dan 10% PTFE dimasukkan ke dalam dia polyimide resin yang mempunyai pekali geseran yang rendah digunakan untuk pusingan tinggi kelajuan bekerja keadaan.

Produk terutamanya digunakan dalam cincin meterai omboh dan cincin meterai yang boleh diharapkan untuk mengelilingi gas disebabkan oleh pekali geseran yang sangat rendah dan stabilyit dimensi yang baik.Siasatan