Polyimide Resin komposit 15% molibdenum yang kaya Disulfide

Nama produk: Polyimide Resin komposit molibdenum yang kaya 15% Disulfide Item No.: SolverPI-komposit 15M

Maklumat produk

Nama produk: Polyimide Resin komposit molibdenum yang kaya 15% Disulfide

Item No.: SolverPI-komposit 15M

SolverPI-Resin 6001 boleh ued untuk pesawat, penerbangan, automobil, peralatan pejabat, elektrik dan electriconic peralatan, alat sciencific, jentera perindustrian, peralatan pengeluaran dan sebagainya. Polyimide tersebut adalah sesuai untuk persekitaran aplikasi yang boleh kestabilan pusat membeli-menentang, dimeterai, dimensi suhu, kecemaran tanpa patah, seperti seeling cincin, teras mesin basuh, gelongsor galas, toilet pam vakum, injap kerusi, gear dan sebagainya.

Pbumi SolverPI-Resin 6001

100% tulen polyimide resin boleh menekan acuan, penyemperitan, membentuk suntikan mencetak. Resin polyimide tulen 100% mempunyai kelebihan luar biasa dalam siri polyimide, seperti sifat-sifat mekanikal yang tertinggi sifat-sifat penebat elektrik dan haba yang terbaik, kestabilan dimention cemerlang tinggi tempeature Haus-resist(high PV value).


Produk yang khususnya digunakan dalam: alam sekitar yang mempunyai keperluan yang tinggi dalam sifat-sifat mekanikal, kesucian, inslation, inslation haba, pekali geseran. Aplikasi yang biasa termasuk tempat duduk vavle, penutup penebat haba, plasma kimpalan meriam, turbin cincin masa gear regangan pemalas, galas penahan, pencetak kertas melepaskan diri pawl, Blok rehat, sensing pencari dan sebagainya.


SolverPI-Resin komposit 6001 dengan molibdenum yang kaya disulfide

SolverPI-Resin jointed 6001 produk adalah acuan mampatan yang dibentuk dengan 15% molibdenum yang kaya disulfide dimasukkan ke dalam resin polyimide yang telah Haus-melawan yang hebat dan menutup harta-benda dalam keadaan vakum yang tinggi.


Produk tersebut terutamanya digunakan dalam vakum super dan bayonet. Bahan komposit ini berjaya telah digunakan kepada beribu-ribu pam emparan yang terutamanya digunakan dalam minyak refinery、chemical factory、power Stesen dan lain-lain cecair yang mengendalikan peralatan. Produk ini digunakan sebagai choma daripada bushings、axletree pump、throat yang berfaedah yang boleh menggantikan metal、graphite、silicon karbida dan lain-lain bahan komposit untuk meningkatkan efficiency、reliability dan berlari prestasi pam.


Ciri-ciri produk yang berkesan dapat mengurangkan kebarangkalian tersekat apabila pam sedang berjalan, dan rendah mulut cincin jurang lebih 50%.


Aplikasi dan envirnments:refinery、boiler feedwater、centrifugal pump、shield pump、submerged pump、magnetic memandu pump、chemical baja plant、sulphuric asid tumbuhan dan sebagainya.

Penghantaran sederhana: rendah ketumpatan olefin、The gas dan cecair tepu medium、strong corrosive、high dan suhu yang rendah.

Dapat menyelesaikan masalah-masalah seperti berikut: pendek lifetime、air muddy、great vibration、bearing seizure、inefficient、poor lubricity、a Jumlah kecil zarah.

Produk ini boleh digunakan untuk apa-apa jenis pam:

(1) Pam emparan: mulut ring、sliding galas

(2) Sesendal timbul pam: pertengahan

(3) Perisai pam: gelongsor galas, menyelesaikan masalah terpaksa pelinciran

(4) Magnet pemacu pam: gelongsor galas dan perisai, menyelesaikan masalah pelinciran yang dipaksa.


Siasatan