Polyimide Resin komposit 40% grafit

Nama produk: Polyimide Resin komposit 40% Graphite.Item No.: SolverPI-komposit 40G. SolverPI-Resin 6001 boleh menjadi ued bagi pesawat penerbangan, automobil, peralatan pejabat, elektrik dan electriconic peralatan, alat sciencific, jentera perindustrian, peralatan pengeluaran dan sebagainya

Maklumat produk

Nama produk : Polyimide Resin komposit 40% grafit

Item No.: SolverPI-komposit 40G

SolverPI-Resin 6001 boleh ued untuk pesawat, penerbangan, automobil, peralatan pejabat, elektrik dan electriconic peralatan, alat sciencific, jentera perindustrian, peralatan pengeluaran dan sebagainya. Polyimide tersebut adalah sesuai untuk persekitaran aplikasi yang boleh kestabilan pusat membeli-menentang, dimeterai, dimensi suhu, kecemaran tanpa patah, seperti seeling cincin, teras mesin basuh, gelongsor galas, toilet pam vakum, injap kerusi, gear dan sebagainya.

Pbumi SolverPI-Resin 6001

100% tulen polyimide resin boleh menekan acuan, penyemperitan, membentuk suntikan mencetak. Resin polyimide tulen 100% mempunyai kelebihan luar biasa dalam siri polyimide, seperti sifat-sifat mekanikal yang tertinggi sifat-sifat penebat elektrik dan haba yang terbaik, kestabilan dimention cemerlang tinggi tempeature Haus-resist(high PV value).


Produk yang khususnya digunakan dalam: alam sekitar yang mempunyai keperluan yang tinggi dalam sifat-sifat mekanikal, kesucian, inslation, inslation haba, pekali geseran. Aplikasi yang biasa termasuk tempat duduk vavle, penutup penebat haba, plasma kimpalan meriam, turbin cincin masa gear regangan pemalas, galas penahan, pencetak kertas melepaskan diri pawl, Blok rehat, sensing pencari dan sebagainya.


SolverPI-Resin komposit 6001 dengan grafit

6001 SolverPI-Resin yang jointed dengan grafit: produk ini adalah acuan mampatan yang dibentuk dengan grafit 40% yang dimasukkan ke dalam polyimide resin whivh mempunyai pekali pengembangan linear yang rendah, dan pekali geseran yang rendah yang sesuai untuk keadaan kerja Julat suhu yang luas dan keperluan tinggi bagi keadaan dimention stabil.


Produk yang khususnya digunakan dalam cincin meterai voltan tinggi (hidraulik kenderaan, hydraulicintensifier cincin meterai)Siasatan