SolverPI-salutan

Nama produk: Termoplastik tinggi suhu Polyimide Coating.Item No.: SolverPI-lapisan 1001.High suhu Polyimide lapisan 1001 SolverPI-salutan adalah suatu lapisan polimer dengan sifat kimia stabil, tahan suhu yang tinggi dan sifat-sifat dielectric yang cemerlang.

Maklumat produk

ProductName:ThermoplasticHighTemperaturePolyimideCoating

ItemNo.:SolverPI-Coating1001

Polyimide suhu tinggi lapisan 1001 SolverPI-salutan adalah suatu lapisan polimer dengan sifat kimia stabil, tahan suhu yang tinggi dan sifat-sifat dielectric yang cemerlang. Kerana dengan cemerlang prestasi fizikal dan kimia, ia sering digunakan sebagai litar bersepadu secara besar-besaran pendawaian lapisan penebat, salutan permukaan logam, lapisan permukaan pempasifan, dan bahan, implantasi ion dan sebagainya. Ia digunakan secara meluas dalam bidang kimia industri, navigasi, aeroangkasa, penerbangan, dan Mikroelektronik. Ia mempunyai ciri-ciri tinggi rendah yang tahan suhu, suhu tahan, tahan radiasi, rintangan kimia hakisan, kadar serapan kelembapan yang rendah, rintangan hydrolisis, prestasi penebatan yang baik dan kestabilan pengoksidaan yang baik, noncombustible pencegahan kebakaran, perlindungan bukan toksik, alam sekitar, baik lekat, fleksibiliti, kekerasan yang tinggi, rintangan hentaman dan exquisite, imut rintangan cat filem burnish dan sebagainya.

Penggunaan:Memohon kepada logam yang sukar untuk melampirkan (keluli tahan karat, aluminium, tembaga, titanium lapisan terakhir aloi magnesium, penyaduran kromium)

Performanceindicators:

Terma-terma

Guideposts

Penampilan

coklat kekuningan

Solidcontent

25

Ketumpatang/cm³

1.29 g/cm3-1.60 g/cm3

Viscosity(mPa.s)

945-1500

Dilatationcoefficient23-200℃),(105/℃

3.5-5.5

FrictioncoefficientPV = 0.33MPa·m / s

0.01-0.02

Wearvolume(mm3/ cn.m)

1.0-3.0

Dielectricconstant(1KHz)

3.0-3.5

Surfaceresistance(Ω)

1015-1016

VolumeresistanceΩ·m

109-1014

Applicabletemperature

-260-400

Thermaldecomposition

≥580

Saltsprayresistance

≥1500000

Lekat

≥80

Asid-rintangan

Resistanttohydrochloricacid, thinsulfuricacid, hydrofluoricacid, dll

Aalkaliresistance

Thecoldresistanceoflowconcentrationofalkaliliquor

Agingresistance

≥1500000

Otheritems

Resistancetoorganicsolventsandvariousoils

Theconstructiontechnology:

1. penggunaan teknologi: berus cat atau kacau selepas menyembur, roller salutan kaedah seperti salutan permukaan logam substrat, ketebalan salutan boleh ditentukan mengikut keperluan sebenar (salutan boleh mengikut kepada situasi yang sebenar, yang menggunakan formamide pelarut pencairan, kecairan selepas salutan mesti Campurkan dalam pembinaan) selepas pengeringan selama kira-kira 20 minit, lapisan bahan asas dalam letupan panas dapur di 80 ℃/h , Suhu 120℃/h、160℃/h、280℃/j yang diprogramkan untuk menyembuhkan, mengawal kadar Pemanas 2 ℃ / min, membenarkan ia sejuk ke suhu bilik secara semulajadi selepas pengawetan, unsealing salutan perlu akan siap dalam masa satu minggu.

2. penyakit permintaan: permukaan logam hendaklah digilap, atau menjejaskan kekuatan ikatan, untuk berurusan dengan permukaan logam lama bersih. Permukaan bersalut logam hendaklah sentiasa bersih, kuat dan lancar, pembinaan suhu adalah 10 ℃ untuk 35 ℃.

3.Note: semasa pembinaan, Salutan Polyimide harus mengelakkan lembap, mengelakkan habuk dan tidak boleh digunakan dengan pelarut lain, Cat, tapak pembinaan hendaklah mempunyai pengudaraan yang baik. Lapisan yang telah opeded perlu selesai secepat mungkin, Salutan pelanggan jangka panjang pemeliharaan di bawah 15 ℃, ambil perhatian moistureproof, Pastikan pengudaraan. Elakkan daripada sentuhan kepada kulit untuk tempoh masa yang panjang ketika menggunakan pelarut tidak mengandungi toksik, mudah terbakar dan tidak menentu bahan organik, Bilakah boleh dijalankan mengikut kaedah am cat.


UVCuringprocess

Kaedah 1: Permukaan semburan di bawah cahaya uv pada jarak 200 mm di bawah, kira-kira 30 min, Sinaran menegak pada prinsipnya adalah salutan permukaan tidak gam tangan, iaitu pengawetan telah selesai. Jika lapisan permukaan lebih besar, ia mesti bergerak dalam mengubati proses lampu uv atau menyembur permukaan.

Kaedah 2: Mula-mula meletakkan lapisan permukaan di bawah lampu uv pada jarak 300 mm bagi sinaran menegak kira-kira 10 minit, kemudian menyembur permukaan di bawah lampu uv pada jarak 200 mm bagi sinaran menegak kira-kira 10 min, dan kemudian lagi meletakkan lapisan permukaan cahaya uv pada jarak 100 mm untuk Sinaran menegak kira-kira 10 minit ,. Pada asasnya, apabila menyembur permukaan bukanlah gam sisi, ia adalah iaitu lengkap Pengawetan. Begitu juga, jika salutan permukaan lebih besar, ia mesti bergerak dalam proses pengawetan lampu uv atau semburan di permukaan.

(Nota: kaedah ini adalah rujukan untuk kuasa 2 kw lampu uv, dalam proses yang sebenar boleh disesuaikan mengikut saiz lampu uv betul uv lamp kuasa dan jarak di antara lapisan permukaan dan sinaran masa.)
Siasatan