Polyimide Resin komposit 15PTFE

Nama produk: Polyimide Resin PTFE 15% Komposit. Item No.: SolverPI-komposit 15 PTFE. SolverPI-Resin 6001 boleh menjadi ued bagi pesawat penerbangan, automobil, peralatan pejabat, elektrik dan electriconic peralatan, alat sciencific, jentera perindustrian, peralatan pengeluaran dan sebagainya

Maklumat produk

Nama produk: Polyimide Resin komposit PTFE 15%

Item No.: SolverPI-15 komposit PTFE


SolverPI-Resin 6001 boleh ued untuk pesawat, penerbangan, automobil, peralatan pejabat, elektrik dan electriconic peralatan, alat sciencific, jentera perindustrian, peralatan pengeluaran dan sebagainya. Polyimide tersebut adalah sesuai untuk persekitaran aplikasi yang boleh kestabilan pusat membeli-menentang, dimeterai, dimensi suhu, kecemaran tanpa patah, seperti seeling cincin, teras mesin basuh, gelongsor galas, toilet pam vakum, injap kerusi, gear dan sebagainya.

Pbumi SolverPI-Resin 6001

100% tulen polyimide resin boleh menekan acuan, penyemperitan, membentuk suntikan mencetak. Resin polyimide tulen 100% mempunyai kelebihan luar biasa dalam siri polyimide, seperti sifat-sifat mekanikal yang tertinggi sifat-sifat penebat elektrik dan haba yang terbaik, kestabilan dimention cemerlang tinggi tempeature Haus-resist(high PV value).


Produk yang khususnya digunakan dalam: alam sekitar yang mempunyai keperluan yang tinggi dalam sifat-sifat mekanikal, kesucian, inslation, inslation haba, pekali geseran. Aplikasi yang biasa termasuk tempat duduk vavle, penutup penebat haba, plasma kimpalan meriam, turbin cincin masa gear regangan pemalas, galas penahan, pencetak kertas melepaskan diri pawl, Blok rehat, sensing pencari dan sebagainya.


SolverPI-komposit Resin 6001

Produk komposit 6001 SolverPI-Resin dan PTFE: produk ini adalah acuan mampatan dibentuk dengan 15% PTFE dimasukkan ke dalam resin polyimide yang boleh meningkatkan tentangan pelelas produk, lebih baik dimention stabil.


Aplikasi yang biasa termasuk meterai suhu yang tinggi, sokongan cincin, Gelang, cincin wearing berorientasikan, melawan haba pemampat priston cincin, haba-melawan gear (gear pam dan penyalinan Mesin boleh menggunakannya).Siasatan