SolverPI-Resin 7002

Nama produk: Polyimide Resin Item No.: SolverPI-Resin 7002 SolverPI-Resin 7002 polyimide resin adalah salah satu daripada kepelbagaian termaju komposit matriks resin, digunakan secara meluas dalam pembuatan perfor tinggi

Maklumat produk

Nama produk:Polyimide Resin

Item No.:SolverPI-Resin 7002

SolverPI-Resin 7002 polyimide resin adalah salah satu daripada kepelbagaian termaju komposit matriks resin, digunakan secara meluas dalam pembuatan bahan-bahan komposit berprestasi tinggi, ia dapat menggantikan Kerimid601 polyimide resin. Terutamanya digunakan (diamond, nitride padu boron) pengisaran roda dan binder bahan geseran dan produk refraktori teracu matriks resin mempunyai rintangan haba yang sangat baik dan sifat-sifat mekanikal, tetapi juga sesuai untuk penyediaan diri pepejal suhu rintangan yang tinggi (rendah) dilincirkan bahagian-bahagian mekanikal. Pelarut organik disediakan (elaun dan sebagainya) dibubarkan untuk menyediakan prepreg penyelesaian yang pepejal kandungan tertentu, bagi penyediaan gentian (gentian kaca, gentian karbon, dan sebagainya) diperkukuh resin, dalam bidang tinggi suhu resin yang berasaskan bahan komposit meluas digunakan.

Ciri-ciri

Suhu peralihan kaca yang tinggi dan kestabilan haba;

Sifat-sifat mekanikal dan Elektrikal yang sangat baik dan sifat-sifat mekanikal;

Kestabilan Ruang simpanan.

Penggunaan produk

Selepas seragam bercampur dengan pelbagai serbuk, di bawah syarat-syarat membentuk tertentu.

Pembubaran dengan pelarut organik untuk (elaun, dll), penyelesaian resin yang dibuat oleh pepejal tertentu, untuk prepregs penyediaan gentian (gentian kaca, gentian karbon, dan sebagainya) diperkukuh, laminates untuk kegunaan.

Dibawa keluar dengan sebuah pelarut organik (elaun dan sebagainya) dibubarkan untuk menyediakan penyelesaian resin pepejal tertentu, mengikut keperluan berbeza perkadaran resin epoksi campuran boleh disediakan oleh pelbagai gred tahan sistem resin epoksi baru untuk memenuhi pelbagai bahan Komposit dan bahan-bahan penebat elektrik untuk keperluan rintangan haba resin epoksi.

Superhard mineral yang digunakan dalam proses mendesak

1. produk menggunakan termopembentukan, menekan suhu: 220 ~ 230 . Menekan tekanan: 15 ~ 25MPa. Menekan masa dengan ketebalan artikel mungkin. Parameter tertentu seperti berikut:

Thickness(mm)

10

20

25

25

Menekan time(min)

40

50

90

100

2. menengah pengawetan suhu curve: suhu oven pada 200sebelum kebebasan; incubated untuk 1 jam dibesarkan untuk 200; incubated selama 1 jam kemudian dipanaskan ke 220; kemudian dipanaskan untuk 230-240incubated selama 4-5 jam; akhir dan sebagainya apabila suhu ketuhar yang jatuh di bawah 100untuk mengeluarkan produk.

Indeks Kualiti

Bahagian luar

Takat lebur

granularity

cecair

Masa gel

Serbuk kuning pucat

80-100

200-1000 h

8-20mm

s 100-600

Siasatan