SolverPI-Resin 7005

Nama produk: Polyimide Resin Item No.: SolverPI-Resin 7005 7005 SolverPI-Resin polyimide resin adalah resin termaju komposit matriks yang terutamanya digunakan sebagai bahan geseran tinggi suhu teracu

Maklumat produk

Nama produk:Polyimide Resin

Item No.:SolverPI-Resin 7005

SolverPI-Resin 7005 polyimide resin adalah resin termaju komposit matriks yang kebanyakannya digunakan sebagai bahan geseran tinggi suhu teracu produk dan matriks resin ia mempunyai rintangan haba yang sangat baik dan sifat-sifat mekanikal, baik keserasian dengan pelbagai pengisi, dengan fleksibiliti yang baik. Sesuai juga untuk penyediaan rintangan yang tinggi (rendah) suhu pepejal sendiri pelincir bahagian-bahagian mekanikal. Dengan satu pelarut organik (acetone) dibubarkan, untuk penyediaan prepreg gentian (gentian kaca, gentian karbon, dan sebagainya) yang diperkukuhkan, digunakan secara meluas dalam bidang resin suhu tinggi berasaskan bahan Komposit. Sebagai modifiers resin epoksi tahan haba, keadaan berbeza nisbah boleh disediakan pelbagai gred sistem resin epoksi baru untuk memenuhi bidang berbeza keperluan rintangan haba resin epoksi tahan haba.

7005 SolverPI-damar berasaskan resin polyimide berasaskan bismaleimide sistem, dalam komposisi kimia tidak mengandungi DDM dan komponen lain, selaras dengan syarat-syarat perlindungan alam sekitar.

Ciri-ciri

Suhu peralihan kaca yang tinggi dan kestabilan haba;

Sifat-sifat mekanikal dan Elektrikal yang sangat baik dan sifat-sifat mekanikal;

Kestabilan Menyimpan baik suhu yang rendah.

Penggunaan produk

Selepas seragam bercampur dengan pelbagai serbuk, di bawah syarat-syarat membentuk tertentu.

Telah dibubarkan di acetone dan pelarut organik lain, penyelesaian resin yang dibuat oleh pepejal tertentu bagi penyediaan prepregs gentian (gentian kaca, gentian karbon, dan sebagainya) yang diperkukuhkan, laminates untuk kegunaan.

Cecair resin yang dibubarkan dalam satu pelarut organik seperti acetone, dibuat pepejal tertentu, mengikut pembahagian berbeza keperluan campuran resin epoksi boleh disediakan oleh pelbagai gred tahan sistem resin epoksi baru, untuk memenuhi lain, terutamanya bidang resin epoksi penebat elektrik haba bahan rintangan keperluan.

Proses pengawetan (rujukan)

180/ 2 h + 200/ 2 h + 230/ 4-6h

Indeks Kualiti

Bahagian luar

Takat lebur

granularity

cecair

Masa gel

Serbuk kuning pucat

70-90

150h

15-25mm

160-250s

Siasatan