SolverPI-damar 705R

Nama produk: Polyimide Resin Item No.: SolverPI-damar 705R SolverPI-damar 705R polyimide resin adalah damar matriks komposit yang canggih, yang terutamanya digunakan untuk penyediaan komposit berprestasi tinggi

Maklumat produk

Nama produk:Polyimide Resin

Item No.:SolverPI-damar 705R

SolverPI-damar 705R polyimide resin adalah damar matriks komposit yang canggih, yang terutamanya digunakan untuk penyediaan bahan-bahan komposit berprestasi tinggi cair menurun dalam suhu tinggi damar berasaskan bahan komposit mempunyai pelbagai aplikasi.

SolverPI-damar 705R berasaskan sistem resin polyimide berasaskan bismaleimide, dalam komposisi kimia tidak mengandungi DDM dan komponen lain, selaras dengan syarat-syarat perlindungan alam sekitar.

Ciri-ciri

lSuhu peralihan kaca yang tinggi dan kestabilan haba;

lSifat-sifat mekanikal dan Elektrikal yang sangat baik dan sifat-sifat mekanikal;

lBaik mencairkan sifat aliran;

lKestabilan Ruang simpanan.

Penggunaan produk

Di bawah Pemanas (80-100) Negeri dengan mengukuhkan gentian mencairkan Pencicah, dan kemudian prepreg dalam gel masa keperluan, tambahan prepolymer pada 120-150keadaan.

Apabila digunakan sebagai pengubahsuai resin epoksi tahan haba yang, dalam keadaan lebur dan resin epoksi bercampur mengikut peratusan yang berbeza, boleh disediakan oleh pelbagai gred tahan sistem resin epoksi baru untuk memenuhi kehendak prestasi haba resin epoksi tahan kawasan yang berbeza.

Indeks Kualiti

Bahagian luar

Masa gel (171)

Tampal kekuningan

300-600S

Siasatan